БГ град – топ дестинация за снимки на звездите?!Един български град изпъква като

...
БГ град – топ дестинация за снимки на звездите?!Един български град изпъква като
Коментари Харесай

БГ град – топ дестинация за снимки на звездите?!


БГ град – топ дестинация за фотоси на звездите?!
Един български град изпъква като нова топ дестинация за фотоси на видеоклиповете на известните ни артисти, а и освен на нашите.
Перник си е Перник и каквото и да си приказваме знаем, че това е миньорският град, родил най-вече вицове и истории с непредвиден край.
Заради своята оцветеност обаче се оказа, че много от родните звезди избират мястото за фотоси на екстравагантни клипове и сесии. Виж кои селебритита, снимаха в града:

Естествено преди всичко класираме най-голямата звезда, снимала у нас въобще – Рита Ора.

Парчето й с Imanbek – Bang беше напълно снимано в квартал Тева в Перник,

като за него певицата показа – „ Снимането на видеото в България ми даде късмет да покажа невероятната архитектура, епични пейзажи и исторически забележителности – толкоз съм разчувствана, че мога да споделя хубостта на тази част на света “.
В клипа Рита, облечена в национална носия пее пред известните пернишки панелни блокове, а в други фрагменти виждаме и Бузлуджа.
Ние не знаем за каква хубост приказва тя, само че знаем какъв пернишки анекдот потегли след идването й в града – че е обикновено там да снима певица, чието име звучи като израза „ рита хора “ или „ ора “ на пернишки.

 

Каменните кариери към града също са известно място за клипове, изключително на родните фолк звезди. Изключение не направиха и Преслава и Софи Маринова, които точно в покрайнините на Перник снимаха фрагментите към клипа на своя шлагер Mangava Tut.

Двете са в ролята на красиви арабски принцеси, а животните, които виждаме във видеото – сокол и черен кон са били особено подготвени и доведени на снимачната площадка.

АЛИСИЯ

Още през далечната 2012 година Алисия отсече за собствен клип – „ Решила съм, че фотосите ще са в Перник.

За мен няма значение дали един клип е сниман в България или чужбина, по-важно е той да има добра концепция. Въпреки земетресението и дъжда в Перник, аз до последно се боря за това, което желая. Така, че ще го направя “.

От тези думи до в този момент звездата е снимала някои от по-старите си шлагери в града, а локалните описват, че даже си имала обичан ресторант, в които постоянно хапвала там, тъй че в случай че желаете да я видите – палете колите към миньорския град.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР